Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Hiç acaba yok ki yangın felaketi, yıl içinde dirilik yitirilmesine sebep olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten güdük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile dünyalık kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve varlık kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekipman biricik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Bu sebeple bina zarfında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yangın kapısı meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli radde ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yanı saf, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri gibi özge yangın himaye özelliklerine sahiptir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapsında kilit ve ekip mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düz belirlenmelidir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize öneri verememekteyiz.

Report this wiki page